top of page
Termekfotozas - Kuruczcsepp mobil
Termekfotozas - Teensy Bows mobil
Termekfotozas - Tojás mobil
Termekfotozas - Forest Hills Golf mobil.
Termekfotozas - Loved Ones karkoto mobil
Termekfotozas - CentrumComputer halozati

Termékfotózás

A termékek esztétikus, vonzó bemutatása kulcsfontosságú az eladási folyamatban.

Célunk, hogy termékeidet úgy mutassuk be az érdeklődőknek, hogy azok máris felkeltsék a vásárlási szándékot.

Milyen a jó termékfotó?

Így a vásárló élvezettel böngészi majd a minőségi képeket és alaposan, akár ráközelítve meg tudja vizsgálni azokat, ami segíti a vásárlási élményt és döntést.

Nagy felbontású és tűéles

nagy felbontású és tűéles fotók

A szakszerűen beállított fénytechnika segíti kiemelni a termék előnyeit és vezeti a szemet a kívánt irányba. Fontos szerepe van a fotók hangulatában is. A jó megvilágítás egyben a termék kiváló minőségét is sugallja.

Profi megvilágítással készül

A termékek stílusához, színvilágához illeszkedő háttér és kísérő dekoráció szintén nagyban befolyásolja, hogy milyen összhatást teremtenek a képek. Egy egységes, hangulatos honlapot vagy webshopot sokkal szívesebben böngésznek a vásárlók. 

Leaves 2

Esztétikus háttér és dekoráció előtt készül

Grungy Projector
Silver Steel Plate

Fontos kérdések a termékfotózáshoz

A termékfotózás megkezdése előtt szükségünk van néhány fontos információra, amiknek tudatában tervezzük meg és kezdjük el a munkát:

Hol szeretnéd felhasználni a terméfotókat? Webshopodba kerülnek majd feltöltésre, honlapodon használnád, Facebook és Instagram oldaladra szánod őket? Esetleg reklámanyagok készülnek majd belőlük? 

Milyen célra?

A termékfotózás történhet igény szerint bárhol: Elhozhatod a fotózásra szánt termékeket műtermünkbe, szívesen kiszállunk az üzletbe, műhelybe is, így a fotók abban a környezetben készülnek, ahol maguk a termékek is megvásárolhatók. Választhatunk szabadtéri helyszínt is ha ez jobban illeszkedik a termékek típusához.

Hol fotózzunk?

Fontos tudnunk, milyen háttér előtt képzelted a fotókat. Hozol a fotózásra dekorációs kellékeket amik szerepeljenek a termék mellet ta fotón, vagy inkább ránk bízod a díszítő elemeket? 

Háttér és dekoráció

Termékfotózás - csomagok és árak

Minden termékfotózás egyedi igények szerint készül, így személyre szabott ajánlatot készítünk miután megismertük az elképzeléseidet.

5, 10, 25, 50 képes alap csomagokból tudsz választani, de természetesen minden csomag bővíthető, ha mégis több képet kérnél.

A nyers fotókból egy privát webgalériát készítünk, ahol láthatod az összes fotót és kiválaszthatod, mely képeket kéred kidolgozásra.

A készült képekből a nyers webgalériát fotózástól számított max 5 napon belül vállaljuk. Az átadásra választott képek kidolgozása további max. 10 nap.

Írj e-mailt, vagy hívj minket és rövidesen küldjük is ajánlatunkat!

Silver Steel Plate

A grafikai tervezést is ránk bízhatod!

Ha a termékfotókat reklámanyagokhoz is szeretnéd használni, ezek tervezésében is szívesen segítünk. Facebook borítókép, Facebook/Instagram hirdetés képe, online és offline termékkatalógus, plakát, szórólap, névjegykártya szerkesztését is ránk bízhatod.

bottom of page