top of page
 • Mennyivel előre érdemes időpontot foglalni a fotózásra?
  Általában gyorsan telik a naptárunk, így célszerű 1-3 hónappal előre gondolkozni. Ha már előre tudod konkrétan, hogy mikor szeretnél jönni (pl. mikor van a gyerkőc szülinapja, mikor aktuális a kismama fotózás), akkor érdemes, minél előbb lefoglalni az időpontot, hogy még biztos legyen szabad helyünk számotokra.
 • Hogyan tudok időpontot foglalni?
  Időpontot e-mailben vagy telefonon is tudsz foglalni. E-mailben rögtön meg is írhatod, hogy melyik napok és milyen napszak lenne neked előnyös a fotózásra, így ez alapján tudunk majd időpontokat ajánlani a válaszunkban. Telefonon is hívhatsz minket a 06 20/252-7355 számon. Ha esetleg nem tudjuk felvenni, valószínű épp fotózunk, vissza fogunk hívni, amint tudunk.
 • Mikor és hogyan kapjuk meg a képeket?
  Fotózás után egy héten belül elkészítjük a webgalériátokat, ahol első körben a nyers fotókat fogjátok látni, kis nézőkép formájában. Itt tudtok válogatni, hogy melyik képeket szeretnétek kérni retusálva, teljes felbontásban. E-mailben várjuk tőletek a választott fotók kódszámának listáját. Ezután kb. 1 hét a képek utómunkája és retusálása. A kész fotókat megtaláljátok majd a privát webgalériátokban, amit könnyedén meg tudtok osztani a családdal és barátokkal. Ezen kívül küldeni fogunk egy letöltési linket is, ahol lementhetitek a retusált fotókat teljes felbontásban.
 • Mennyibe kerül a fotózás? Lehet bővíteni a csomagokat?
  Fotócsomagjainkat megtaláljátok a Fotózás és árak menüpont alatt. Esküvőfotózás és üzleti célú fotózás esetén keress minket egyedi ajánlatért, amit az igényeid alapján állítunk össze.
 • Hogyan tudok fizetni a fotózásért?
  A fotózás árát a helyszínen készpénzzel tudjátok fizetni a fotózás végén nyugta ellenében. Az utalás is megoldható, ha szeretnétek, e-mailben küldünk egy utalásos e-számlát. Számlát csak magánszemély részére áll módunkban kiállítani.
 • Megkapjuk az összes képet fotózás után?
  Fotócsomagjaink 20 ill. 40 db retusált képet tartalmaznak. Természetesen van lehetőség több képet választani és bővíteni a csomagot. Ha szeretnél minden készült képet megkapni, akkor választhatod a Mindenkép csomagot. Ebben az esetben is retusáljuk a csomagodnak megfelelően az általad választott 20/40 db kedvenc képet, a többit pedig alap utómunkával (vágás, fény- és kontraszt beállítások, színkorrekció stb.) adjuk át. A Mindenkép csomag ára a készült képek függvényében változó, ezt mindig megírjuk neked a nyers galéria átadásakor.
 • Van lehetőség a fotózást ajándékba adni?
  Igen, minden fotócsomagunk megvásárolható ajándékkártya formájában is. Ehhez kérlek, töltsd ki az Ajándékkártya megrendelő űrlapunkat, ami alapján elkészítjük a kártyádat. A megadott adataid alapján e-mailben küldjük majd az utalásos e-számlát, postázási címedre pedig az ajándékkártyát. Ajándékutalványunk kiállítástól számítva 1 évig érvényes.
 • Milyen ruhában célszerű jönni a fotózásra?
  Teljesen rátok van bízva, a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat a ruhákban. Hozhattok több szettet is, van lehetőség a stúdióban átöltözni. Fotózás előtt érdemes otthon felpróbálni a tervezett ruhaszetteket, hogy ne itt derüljön ki, ha valami szűk, vagy nem passzol, esetleg a gyerkőc időközben kinőtte. A stúdióban segítünk majd és mindig javaslunk a ruháidhoz illő háttereket. A Rólunk menüpont alatt meg tudjátok nézni az éppen aktuális berendezett enteriőröket, ezekhez is érdemes tervezni színvilágban.
 • Hol tudom megnézni az elérhető kismama ruhákat?
  Ha kismama fotózásra jössz hozzánk, korlátlanul válogathatsz a stúdiónkban elérhető kismama ruhákból. :) Küldj nekünk egy e-mailt, és máris megosztjuk veled Kismama fotózás tájékoztatónkat, amiben megtalálod az elérhető ruhákat és további sok hasznos infót a fotózással kapcsolatban.
 • Kérhetek sminket és fodrászt a fotózáshoz?
  Szívesen segítünk sminket és fodrászt intézni a fotózásodhoz. Vendégeinket partnereink kedvező árakkal várják, mindenképp hivatkozz ránk! ;) A frizura és smink elkészítése partnereink szalonjában történik, utána onnan tudsz hozzánk jönni a fotózásra. Egy smink és egy frizura elkészülése is kb. 1-1 óra, így ezt vedd figyelembe az időpontok egyeztetésekor. Sminkes partnerünk: Kiss Eszter Makeup and Nails Smink és fodrász partnerünk: Braid Me and More szalon, Móricz Zsigmond Rakpart
bottom of page